Cum se configureaza Samsung Galaxy S20?

Samsung Galaxy S20 este unul dintre cele mai performante smartphone-uri de pe piata, si este unul dintre cele mai recente telefoane high-end de la Samsung.

In continuare veti aflam se configureaza Samsung Galaxy S20 pentru prima data, deci cu siguranta merita sa cititi pana la final. Iata care sunt pasii de configurare a acestui smartphone high-end de la cel mai renumit producator de pe piata telefoanelor mobile.

 1. Mai intai, porniti dispozitivul.

Doar localizati si apasati lung butonul lateral / alimentare de pe telefon pana cand apare sigla Samsung. Primul proces de boot poate dura mai mult, ceea ce este normal, desi este un dispozitiv nou. Deci, asteaptati cu rabdare.

 1. Dupa pornire, veti vedea primul ecran de configurare numit Let’s go.

Atingeti sageata drop-down de langa limba implicita. Acest lucru va va permite sa schimbati limba preinstalata, in limba preferata.

 1. Dupa ce ati setat limba de utilizat, atingeti sageata dreapta pentru a continua.

In continuare va aparea un nou ecran care contine acordul de licenta al utilizatorului si informatii relevante.

 1. Doar atingeti pentru a marca butonul radio inainte de „Am citit si sunt de acord cu toate cele de mai sus”, apoi atingeti Urmatorul.

Daca faceti acest lucru, veti marca toate optiunile de mai sus, confirmand ca sunteti de acord cu termenii si conditiile.

 1. In ecranul urmator, vi se va solicita sa selectati o retea Wi-Fi.

Derulati in jos pana la lista retelelor Wi-Fi disponibile, apoi atingeti pentru a selecta una din retelele disponibile. Asigurati-va ca modemul sau routerul wireless este pornit si ca telefonul dvs. primeste un semnal bun. Comutatorul Wi-Fi trebuie activat si pe telefonul dvs.

Daca nu vedeti reteaua Wi-Fi in lista, o puteti adauga manual. Doar atingeti optiunea Adaugati retea, apoi urmati restul instructiunilor de pe ecran pentru a adauga reteaua. Daca reteaua dvs. este deja pe lista, continuati cu pasul urmator pentru a va conecta la aceasta.

 1. Introduceti parola de retea corecta in campul de text furnizat.

Pentru a solicita dispozitivului dvs. sa se reconecteze automat dupa o repornire sau intreruperea neasteptata a serviciului internet, atingeti pentru a activa comutatorul Reconectare automata, pentru a activa functia.

 1. Apoi atingeti butonul Conectare.

Veti fi directionat inapoi la ecranul anterior, unde puteti vedea lista tuturor retelelor Wi-Fi disponibile. Asteptati doar ca telefonul sa termine verificarea calitatii conexiunii la internet si sa va conectati la retea. Apoi va aparea o eticheta conectata sub numele retelei. Aceasta este o indicatie ca telefonul dvs. este deja conectat la reteaua Wi-Fi.

 1. Atingeti Urmatorul pentru a continua.

Urmatorul lucru pe care il va procesa telefonul dvs. este verificarea actualizarilor. Intregul proces dureaza de obicei cateva minute. Asteptati doar ca telefonul sa termine instalarea automata a actualizarilor de software, apoi sa solicite urmatorul afisaj de configurare.

 1. Pe ecranul Google, vi se va solicita sa va conectati la contul dvs. Google.

Acestea fiind spuse, introduceti adresa de e-mail (Gmail) in campul de text furnizat, apoi atingeti Urmatorul pentru a continua. Asigurati-va ca introduceti adresa de e-mail corecta pe care doriti sa o utilizati pe dispozitiv. Daca nu aveti inca un cont Google, atingeti optiunea pentru a crea un cont.

De asemenea, puteti opta sa ignorati acest proces, dar asigurati-va ca il configurati in curand, deoarece este necesar un cont Google pentru a descarca aplicatiile si serviciile Magazinului Play de pe dispozitivul dvs.

 1. In ecranul urmator, introduceti parola corecta pentru contul dvs. Google / Gmail, apoi atingeti Urmatorul pentru a continua.

Retineti ca parola este sensibila la majuscule si minuscule. Pentru a va asigura ca ati introdus parola corecta, puteti atinge pictograma Afisati parola din campul de text Parola pentru a vizualiza textul real pe care l-ati introdus.

 1. Daca vi se solicita, atingeti Da pe celalalt dispozitiv Android pentru a confirma si a autoriza accesul la contul dvs. Google / Gmail.

Aceasta face parte din sistemul de verificare in doi pasi Google pentru a va mentine contul in siguranta. Dupa confirmarea accesului pe celalalt dispozitiv, informatiile contului dvs. Google vor fi accesate si utilizate pe Galaxy S20.

 1. Atingeti Urmatorul pe urmatorul ecran pentru a continua.

Vi se vor solicita informatii despre serviciile Google furnizate pentru contul dvs. Google.

 1. Atingeti Mai multe pentru a vizualiza mai multe informatii, apoi atingeti butonul ACCEPTA pentru a accepta termenii si acordurile privind serviciile Google.

Puteti citi si revizui detaliile inainte de a atinge butonul ACCEPT pentru a clarifica termenii si conditiile inainte de a fi de acord.

 1. In ecranul urmator, vi se va solicita sa va protejati dispozitivul cu optiunile de securitate de baza si avansate, cum ar fi recunoasterea fetei, amprente digitale, model, cod PIN si parola.

Puteti opta sa ignorati procesul si sa il configurati mai tarziu.

 1. In ecranul urmator, vi se va cere sa examinati aplicatii suplimentare.

Doar atingeti bifa pentru a selecta aplicatiile pe care doriti sa le examinati sau atingeti caseta de selectare de langa toate aplicatii le urmatoare, pentru a deselecta toate aplicatiile si a sari peste procesul de examinare. Apoi atingeti OK pentru a continua.

 1. Asteptati ca telefonul dvs. sa adauge final.

In ecranul urmator, vi se va solicita ce aplicatii optionale Samsung sa descarcati atunci cand este disponibil Wi-Fi.

 1. Atingeti doar debifati ambele aplicatii pentru a opri refuzul / oprirea descarcarii automate. Apoi atingeti NEXT pentru a continua. In ecranul urmator, vi se va solicita sa va conectati la contul dvs. Samsung.
 2. Introduceti informatiile despre contul dvs. Samsung, daca sunt disponibile.

Daca nu ati configurat inca un cont Samsung, atingeti optiunea pentru a sari peste acest proces si configurati contul dvs. Samsung mai tarziu. Dupa ce va conectati la contul dvs. Samsung, vi se vor solicita termenii si conditiile speciale pentru utilizarea serviciilor Samsung.

 1. Atingeti marca butonul radio inainte de „Am citit si sunt de acord cu toate cele de mai sus”, apoi atingeti De acord.

Acest lucru confirma faptul ca ati citit si ati fost de acord cu toti termenii si conditiile Samsung pentru utilizarea serviciilor sale.

 1. In cele din urma, atingeti Finalizare pentru a finaliza procesul de configurare initiala.

Pana atunci, dispozitivul dvs. este pregatit si gata sa functioneze, iar apoi il veti putea in absolut toate scopurile dorite, iaar acesta cu siguranta va face fata cerintelor.

, , ,