Top 10 aplicatii pentru imprimante si scanere

De obicei, scanerele si imprimantele vin cu pachete software. Este posibil sa nu va placa software-ul care va este livrat impreuna cu scanerul sau imprimanta, iar din acest motiv este nevoie sa cautati o alternativa software mai buna.

Exista cateva astfel de aplicatii pentru procesarea imaginilor, recunoasterea optica a caracterelor si gestionarea tiparirii. Iata un Top 10 aplicatii pentru imprimante si scanere pe care le puteti utiliza, cu mentiunea ca unele dintre ele sunt gratuite, in timp ce altele costa bani.

  1. CamScanner

Acesta este un software foarte puternic, si este destinat smartphone-urilor cu sistemul de operare Windows 10, care poate functiona perfect chiar daca nu detineti un scaner. Folosind aceasta aplicatie, puteti scana documente pur si simplu cu dispozitivul Windows Mobile.

Aplicatia este disponibila gratuit in magazinul Windows, dar daca doriti mai multa calitate, puteti opta pentru contul premium care costa 4,99 USD pe luna.

  1. Cura

Cura este o aplicatie care a fost dezvoltata de David Braam, si este una dintre aplicatiile de top pentru imprimare 3D. Poate fi utilizata cu diferite tipuri de imprimante si poate functiona perfect pe Windows, Mac, precum si pe sistemele de operare Linux.

  1. Google Cloud Print

In ciuda faptului ca exista de o vreme, Google Cloud Print ramane unul dintre cele mai bune software-uri disponibile pentru imprimanta. Functioneaza pe toate sistemele de operare majore, inclusiv Windows 10, Android, iOS si permite imprimarea din orice aplicatie atat cat Google Cloud Printer este instalat pe aparat.

  1. NAPS2

NAPS2 este un software open source care poate fi folosit pentru a scana documente si a le converti rapid in formate de fisiere PDF, TIFF, JPG si PNG. Numele complet al software-ului este Not Another PDF Scanner 2 si este un software interesant pentru Windows 10. Cu NAPS2, aveti o aplicatie simpla care va poate ajuta la scanare, precum si la editarea paginilor scanate. De asemenea, este compatibila cu driverele TWAIN si WIA.

  1. OminiPage Standard

Acesta este un software foarte puternic de recunoastere optica a caracterelor care poate oferi o scanare perfecta a textului. Aceasta aplicatie are doua versiuni: versiunea standard si versiunea finala si ambele sunt foarte puternice.

De asemenea, sunt compatibile cu o gama de scanere si formate de iesire. OminiPage are de asemenea, capacitatea de a face conversii OCR in peste 120 de limbi, facandu-l unul dintre cele mai bune pachete software de scanare disponibile pentru computerele cu Windows.

  1. PaperScan Scanner Software

Acesta este un software multifunctional care poate fi util pentru dvs. in conditiile in care accepta atat de multe scanere si dispozitive de scanare. Are o editie gratuita, o editie Home, precum si o editie Pro. Permite salvarea documentelor scanate in format PDF, TIFF, JPEG, PNG sau WEBP.

Editia Pro ofera, de asemenea, un numar impresionant de optiuni de editare, si va permite sa marcati documentele sau imaginile cu note lipicioase, texte, sageti si alte forme.

  1. Readiris Pro 17

Acesta este un minunat software de recunoastere optica a caracterelor care permite scanarea documentelor in formate de computer care pot fi editate. Este compatibil cu Windows 10, 8.1 si 7 si poate scana documente in format PDF, TIFF, ODT, RTF, GIF, BMP, JPEG, PNG, TXT, HTML si ePUB.

Poate sa comprime dimensiunile fisierelor pentru documentele salvate; ofera optiuni pentru fuzionarea, indexarea si organizarea paginilor PDF; permite conversia in lot; de asemenea, poate extrage texte din formate de imagine.

  1. ScanSpeeder

Acest software este ideal pentru persoanele care scaneaza o multime de imagini. Va permite sa scanati numeroase fotografii simultan si, de asemenea, va imparti automat imaginile in fisiere imagine.

Software-ul imbunatateste calitatea imaginilor scanate si va permite de asemenea, sa incorporati subtitrari in imagini, ceea ce face mai usoara cautarea imaginilor in computer. Functioneaza cu majoritatea scanerelor si este disponibil la 29,95 USD pentru editia standard.

  1. VueScan

Acesta este un alt software interesant care ofera optiuni de personalizare pentru scanare. Software-ul functioneaza perfect cu mai multe scanere si permite scanarea documentelor in format PDF, TIFF si JPEG. Este destul de flexibil si permite decuparea si ajustarea culorilor imaginii. VueScan are editii Standard si Professional. si la 69,95 USD, versiunea Pro.

  1. Windows Scan

Acest software gratuit de scanare Microsoft Corporation va permite sa scanati cu usurinta documente, permitandu-va sa selectati zonele imaginilor sau ale documentului pe care doriti sa le scanati, formatul dorit, precum si locul in care doriti sa fie salvate fisierele scanate. Software-ul functioneaza cu Windows 10 si Windows 8.1.

, , , , , ,