Cele mai importante beneficii ale videochatului

Stiati ca in ultimii ani, din ce in ce mai multe fete aleg sa isi indrepte atentia spre o cariera in videochat? V-ati intrebat vreodata care sunt motivele datorita carora, fetele isi doresc o asemenea cariera?

Acest articol va prezinta cateva dintre cele mai importante beneficii ale videochatului, pentru a intelege de ce fetele opteaza pentru un loc de munca in videochat.

Un loc de munca perfect legal

Fara doar si poate, acesta este unul dintre motivele datorita carora fetele isi doresc o astfel de cariera. Legea 196/2003, modificata si completata ulterior de Legea 496/2004, este cea care reglementeaza aceasta industrie in Romania.

Practic, fetele care fac videochat au un loc de munca lega, iar mai mult decat atat, toate contributiile lor catre stat sunt platite. Deci, din acest punct de vedere, un loc de munca in videochat este ideal.

Un job bine platit

Atunci cand vine vorba despre salariile pe care le castiga modelele de videochat, toata lumea se gandeste ca de fapt acestea sunt doar mituri.

De fapt, adevarul este ca in aceasta industrie se castiga salarii foarte mari si se ofera bonusuri substantiale. Fetele care fac videochat pot castiga minim 1000 de dolari inca din prima luna de activitate.

Apoi, dupa ce vor acumula experienta, modelele de videochat vor putea ajunge la salarii care sa depaseasca 5000 – 10.000 de dolari lunar, aici fiind incluse si bonusurile.

Studiourile de videochat ofera bonusuri pentru recomandarea altor modele, bonusuri de performanta, bonusuri de fidelitate (la o anumita vechime in cadrul studioului), plus diferite alte bonusuri. Cat despre valoarea acestor bonusuri, aceasta difera de la un studio la altul.

In ceea ce priveste salariile mari incasate lunar de modele, trebuie mentionat insa ca banii nu cad din cer nici in aceasta industrie, iar un model de videochat trebuie sa munceasca lunar 160 de ore, la fel ca in alta industrie, pentru astfel de sume. Exista modele care muncesc mai mult decat cele 160 de ore, iar astfel salariile lor lunare sunt mult mai mari.

Program de munca flexibil

Vreti sa urmati o cariera in videochat, dar nu vreti sa renuntati la studii? Ei bine, aveti posibilitatea de a va alege programul de munca in functie de preferinte. Puteti munci doar pe timpul noptii, puteti munci dupa – masa sau dimineata, in functie de cum puteti si cum doriti.

Ceea ce conteaza, este ca la final sa aveti acoperite cele 160 de ore de munca. Dupa cum spuneam insa, cu cat lucrati mai mult peste cele 160 de ore, cu atat mai multi vor fi banii.

Un job placut

A fi model de videochat, inseamna sa ai un job placut. Daca alegi videochat non-adult, atunci totul se bazeaza pe arta conversatiei si a seductiei. Vei conversa cu clientii, fara a te dezbraca in fata camerei web.

Videochatul adult insa, implica nuditate. Clientii le cer modelelor sa le satisfaca toate fanteziile (masturbare, utilizarea vibratoarelor si a altor jucarii sexuale, etc.). Fiecare model poate refuza sa faca aceste lucruri, dar facandu-le, clientii vor fi generosi si vor plati multi bani. Acest lucru inseamna automat rotunjirea veniturilor modelelor.

In plus, fetele care folosesc jucarii sexuale, au parte si de momente de placere, si castiga si bani; deci este un job ideal pentru orice fata.

Confidentialitate sau promovare

Studiourile de videochat asigura confidentialitatea modelelor, daca fetele doresc acest lucru, astfel ca nimeni nu poate afla ca ele fac videochat. Daca in schimb fetele nu doresc sa ascunda acest lucru, atunci pot fi promovate, iar astfel vor putea semna diferite contracte pentru a fi imaginea diferitelor branduri.

O asemenea strategie poate fi deosebit de eficienta, pentru ca le poate ajuta sa isi rotunjeasca si mai mult veniturile lunare.

Alte beneficii

In afara celor discutate anterior, exista si alte beneficii, dar care difera de la studio la studio. De exemplu, exista studiouri de videochat care le ofera modelelor chiar si cazare.

Alte studiouri le ofera machiaje si tinute gratuite, astfel incat acestea sa arate minunat. Alte studiouri le cumpara fetelor jucariile sexuale.

De-asemenea, fetele beneficiaza de sedinte foto incendiare, astfel incat sa aiba mereu poze noi cu care sa isi atraga clientii. O asemenea sedinta foto, cu siguranta costa multi banuti, dar studiourile de regula suporta costurile.

Asadar, tinand cont de tot ceea ce am discutat in acest articol este cat se poate de firesc ca fetele sa doreasca o cariera de model videochat.

 

, , , , ,