Cele mai importante avantaje ale portilor automate

Pentru cei care locuiesc la casa, mai ales in zilele in care conditiile meteo nu sunt tocmai prietenoase, nu este tocmai o placere aceea de a deschide poarta pentru a iesi cu masina din curte. In aceste conditii, cea mai buna solutie este aceea de a opta pentru automatizarea portilor de acces.

Acest articol va prezinta cateva avantaje ale portilor automate, care va vor determina sa optati in cel mai scurt timp pentru automatizarea portilor.

  1. Actionare automata

Atunci cand aveti portile automatizate tot ceea ce trebuie sa faceti este sa apasati un buton de pe telecomanda sau sa folositi smartphone-ul pentru a va deschide poarta. Nimic altceva. Nu mai trebuie sa coborati din masina, nu mai trebuie sa stati in ploaie sau in ninsoare pentru a inchide poarta. Nu va mai chinuiti ca ingheata rolele de la poarta iarna si nu mai puteti inchide poarta. Actionati telecomanda sau smartphone-ul iar poarta se va deschide si inchide.

  1. Securitate

Cel mai evident avantaj al unei porti automate este securitatea sporita. Spre deosebire de majoritatea portilor manuale, portile automate nu compromit securitatea proprietatii. Traim vremuri in care exista multi hoti si talhari dispusi sa intre pe orice proprietate pentru a fura bunuri. Ei bine, avand o poarta automata va fi aproape imposibil pentru acestia sa patrunda in curtea dvs.

In plus, majoritatea intrusilor vor fi descurajati in momentul in care vor observa ca aveti poarta automata, pentru ca vor fi constienti ca le este aproape imposibil sa intre in curte.

  1. Confidentialitate

Pentru proprietarii de case care isi apreciaza confidentialitatea, prezenta portilor automate poate impiedica vecinii curiosi sa incerce sa arunce o privire in proprietatea dvs. Alegand o poarta de acces adecvata, puteti controla cu usurinta cine intra si iese din proprietatea dvs.

  1. Personalizare

Portile automate sunt durabile, rezistente, puternice si ceea ce probabil nu stiati, pot fi disponibile in dimensiuni personalizate. Puteti alege sa automatizati atat poarta mica pentru accesul pietonal cat si poarta pentru accesul auto. Aveti posibilitatea de a comanda porti automatizate de la firmele de specialitate, la dimensiunile preferate. In plus, firmele de specialitate va ofera posibilitatea de a opta pentru modele personalizate de porti de acces.

  1. Valoare crescuta a proprietatii

Poate intr-o buna zi urmeaza sa va mutati in alta localitate, iar din acest motiv doriti sa vindeti proprietatea. Avand porti automatizate aveti posibilitatea de a obtine o suma mai mare de bani in schimbul proprietatii. Viitorii proprietari in mod evident vor pune mare pret pe securitate si vor fi dispusi sa cumpere o proprietate sigura, in care accesul este aproape imposibil pentru persoanele straine.

Exista si dezavantaje?

Asadar, acestea sunt 5 dintre cele mai importante avantaje pe care le au portile automate, deci cu siguranta tinand cont de toate acestea va va tenta sa va automatizati cat mai repede portile. Daca va intrebati despre dezavantaje, cu siguranta exista. Pretul este fara doar si poate, cel mai important dezavantaj.

Un alt dezavantaj poate fi acela ca fiind actionata automat poarta, in timpul unei avarii a retelei de energie electrica, poarta nu se va putea deschide automat.

Cu toate acestea, avantajele sunt mult mai importante decat dezavantajele, deci merita sa luati in considerare ideea de a opta pentru automatizarea portilor de acces in curte. In plus, daca situatia financiara va permite, puteti opta si pentru automatizarea usilor de garaj, iar acestea va vor aduce multe alte beneficii.

, , , , ,