Care sunt avantajele portilor automate?

Locuiti la casa si v-ati saturat sa fie necesar sa deschideti si sa inchideti manual poarta, mai ales atunci cand conditiile meteo nu sunt tocmai prietenoase? Va ganditi sa faceti ceva, sau mai bine spus sa schimbati ceva in acest sens?

Cu siguranta exista solutii, iar dupa ce ajungeti sa cunoasteti cateva dintre avantajele portilor automate, veti dori automatizarea portilor rapid.

In continuare va prezentam care sunt unele dintre cele mai importante avantaje ale portilor automate, indiferent ca discutam despre porti batante automate sau porti culisante automate.

  1. O securitate mai buna

Cel mai mare motiv si beneficiu pentru a avea porti electrice este sa obtineti o securitate mai buna pentru locuinta sau proprietatea dvs. Cu siguranta doriti acest lucru, mai ales in cazul in care aveti si copii mici. Alegand o poarta automata, sunt mult mai mari sansele ca hotii sa fie intimidati de acest lucru si sa nu incerce sa patrunda prin efractie.

Portile electrice nu numai ca ingreuneaza accesul persoanelor fizice la proprietatea sau sediul dvs., ci actioneaza si ca un factor de descurajare, ceea ce si spuneam anterior.

  1. Mai mult confort

Problema cu o poarta normala este ca ori de cate ori va intoarceti acasa sau ajungeti la serviciu, trebuie sa iesiti din masina pentru a deschide poarta. O alta problema este ca ati putea uita sa va blocati la plecare. Dar cu portile electrice, care sunt complet automatizate datorita motoarelor incorporate si tehnologiei fara fir, va puteti bucura de mai mult confort.

Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati pe un singur buton de pe telecomanda sau puteti chiar sa folositi smartphone-ul pentru a va deschide poarta automata, fie ea batanta sau culisanta. Plus de asta, vantul, ploaia, caldura, frigul sau ninsoarea nu va mai deranjeaza acum, cand aveti poarta automata.

  1. Siguranta mai mare

Desi multi oameni au porti automate pentru a-i tine pe straini afara, o astfel de poarta poate fi de asemenea, foarte utila pentru a tine oamenii dragi inauntru.

De exemplu, daca copiii au spatiu pentru a se juca in afara casei, exista toate sansele sa alerge pe drum fara sa se gandeasca. Acelasi lucru este valabil si pentru animalele care urmaresc o minge sau un alt animal. Prin urmare, portile electrice pot oferi o siguranta sporita si o liniste sufleteasca suplimentara, iar acesta este un motiv intemeiat pentru a opta pentru o asemenea poarta.

  1. Sunt impecabile din punct de vedere estetic

Portile electrice dau o impresie de maretie si vor avea adesea detalii ornate, ceea ce inseamna ca puteti imbunatati in mod vizibil atractivitatea estetica a casei sau a afacerii dvs. Impreuna cu prezentarea vecinilor a noii dvs. porti, puteti simti de asemenea, o mare admiratie de la trecatori.

Din perspectiva afacerii, primele impresii conteaza si adaugarea portilor electrice ar putea convinge clientii sau clientii sa colaboreze cu dvs.

  1. Cresteti valoarea

Similar cu alte adaugiri de uz casnic, instalarea portilor electrice poate adauga valoare casei sau proprietatii dvs. Puteti vedea aceasta decizie ca o investitie pe termen lung, care va merita cu siguranta daca decideti sa vindeti proprietatea.

Este posibil ca intreprinderile sa poata obtine un pret mai mare pentru produsele si serviciile lor, deoarece portile electrice dovedesc ca acordati prioritate calitatii.

  1. Asigurare mai mica

Unele companii de asigurari va pot oferi preturi mai atractive pentru polita de asigurare a locuintei daca aveti de porti electrice. Acest lucru se datoreaza cu siguranta faptului ca vor sti ca proprietatea dvs. este mai sigura decat altele din apropiere si este mai putin probabil ca locuinta sau proprietatea dvs. sa fie afectata de vrei spargere.

Companiile care doresc sa urmareasca cu atentie cheltuielile, vor gasi de asemenea prime de asigurare mai mici, extrem de benefice.

  1. Veti avea mult mai multa confidentialitate

Desigur, toata lumea vrea sa se simta confortabil in casa pe care o detine. Si nu putem face asta daca exista un sentiment de parca cineva ne urmareste. Cand cautati o modalitate de a tine departe ochii curiosi, atunci nu puteti gresi niciodata cu un sistem automat de poarta.

Restrictionand accesul catre proprietatea dvs., puteti fi sigur ca niciun invitat nedorit nu va pasi in proprietatea dvs. Adica, veti putea impiedica orice masina straina sa parcheze pe aleea dvs. sau sa se plimbe prin curtea dvs.

, , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *